Välkommen till vår nya uppdaterade websida!

Ungdomar

YFC Sweden är en tvärkyrklig ungdomsorganisation som varje termin erbjuder det senast och mest relevanta när det gäller ungdomsmaterial. Tillsammans med YFC familjen runt om i världen och i samarbete med församlingar önskar vi skapa de absolut bästa resurserna för att nå ut med evangeliet till barn och ungdomar i Sverige! 

Klicka på videon här bredvid för att veta mer om varför vi gör det vi gör!

Gratis resursmaterial

Får

Vår vision är att inspirera och utrusta kyrkor och församlingar att nå ut till barn och ungdomar med evangeliet. Det material vi erbjuder är ett hjälpmedel för att effektivt sprida de goda nyheterna om Jesus på ett roligt, innovativt och relevant sätt. Vi hoppas att du kommer att få användning av materialen och att de bli bra verktyg för att nå ut och förändra unga människors liv.

OBS! DU BEHÖVER SKAPA ETT KONTO FÖR ATT TA DEL AV ALLT MATERIAL OCH KUNNA SPARA DINA SAMLINGAR. DETTA ÄR GRATIS. 

 


"Detta material från YFC Sweden blåste nytt liv i vår barnverksamhet. Våra barnledare fick de redskap de behövde."
                                                                                                          Jimmy Patring - Pastor i Vallbykyrkan, Västerås


 

Full fart i Vallbykyrkan!

Familjegudstjänst

Sveriges första Rock Solid Club startade 2016 i Vallbykyrkan i Västerås. Från att ha börjat med en handfull barn samlas nu 15-30 barn varje fredag. Vallbykyrkan använder Alive materialet till de äldre barnen i söndagsskolan, och har hösten 2018 även startat upp en Superwoman-klubb.  

Skapa konto

För full tillgång till material och viktiga sökfunktioner behöver du skapa ett konto och logga in. Resurssidan och dess material är 100% kostnadsfritt och det kostar inget att öppna ett konto. När kontot är klart får du tillgång till allt material och kan söka material från alla terminer (nya som gamla). Du kommer även att kunna modifiera och skapa dina egna samlingar. Just nu erbjuder vi Rock Solid, Alive, Superwoman 1 och Superwoman 2. Under hösten 2019 kommer vi att lansera Ethos (13-18 år) och även Kristendom i Fokus (för kristendomsundervisning i skolan).