Superwoman år 1

Härlig tjejklubb  i ålder 13-16 år

Superwoman: Ett material för tjejer i åldern 12 år och uppåt.

Vad är Superwoman?

Superwoman är ett metodiskt material som utvecklats med tjejernas fysiska och mentala utveckling i åtanke. Många tjejer är missnöjda med sitt utseende, har känslomässiga problem och har svårt att bygga hälsosamma relationer. Det är därför som vi på YFC har utvecklat ett material som är tänkt att hjälpa Dig att arbeta med och investera i just tjejer. Låt Superwoman-materialet bli till välsignelse för dig som ledare och för unga tjejer i Sverige!

"Superwoman är som ett andra hem för mig. Jag känner mig trygg där eftersom det bara är tjejer. Jag kan prata om saker som jag inte pratar om annars som familjen, pengar, vad jag ska göra när jag inte mår bra. Jag har fått vänner för livet här!" Cynthia (16)

 

Tjejgrupp

Superwoman clubs startades av YFC i Nederländerna. I höst kör vi igång Superwoman i Sverige! Materialet fungerar i både kristna och icke-kristna sammanhang. Tack vara vårt praktiska online-material bygger och formar du dina egna samlingar.

Skapa konto

För full tillgång till material och viktiga sökfunktioner behöver du skapa ett konto och logga in. Resurssidan och dess material är 100% kostnadsfritt och det kostar inget att öppna ett konto. När kontot är klart får du tillgång till allt material och kan söka material från alla terminer (nya som gamla). Du kommer även att kunna modifiera och skapa dina egna samlingar. Just nu erbjuder vi Rock Solid, Alive, Superwoman 1 och Superwoman 2. Under hösten 2019 kommer vi att lansera Ethos (13-18 år) och även Kristendom i Fokus (för kristendomsundervisning i skolan).