Superwoman år 2

Tjejklubb

Superwoman år 2 är ett material för tjejer 12 år och uppåt som är tänkt att användas som en fortsättning på Superwoman 1. Superwoman 2 kan användas även av den som inte först har gått år 1 vilket gör det möjligt att varje år fylla på med nya tjejer till din grupp.

Vad är Superwoman 2

Detta är fortsättning på Superwoman 1 vilket är ett metodiskt material som utvecklats med tjejernas fysiska och mentala utveckling i åtanke. Många tjejer är missnöjda med sitt utseende, har känslomässiga problem och har svårt att bygga hälsosamma relationer. Det är därför som vi på YFC har utvecklat ett material som är tänkt att hjälpa Dig att arbeta med och investera i just tjejer. Låt Superwoman-materialet bli till välsignelse för dig som ledare och för unga tjejer i Sverige!

"Superwoman är som ett andra hem för mig. Jag känner mig trygg där eftersom det bara är tjejer. Jag kan prata om saker som jag inte pratar om annars som familjen, pengar, vad jag ska göra när jag inte mår bra. Jag har fått vänner för livet här!" Cynthia (16)

 

Superwoman 2 informationsvideo

Girl with scarf

Hej!

Nu är Superwoman 2 här med 17 nya samlingar samlingar för din tjejklubb. Som vanligt arbetar vi med teman som självkänsla, relationer, talang, sexualitet och identitet men även andra spännande temana och projekt. Kolla in vår video för mer information!

Skapa konto

För full tillgång till material och viktiga sökfunktioner behöver du skapa ett konto och logga in. Resurssidan och dess material är 100% kostnadsfritt och det kostar inget att öppna ett konto. När kontot är klart får du tillgång till allt material och kan söka material från alla terminer (nya som gamla). Du kommer även att kunna modifiera och skapa dina egna samlingar. Just nu erbjuder vi Rock Solid, Alive, Superwoman 1 och Superwoman 2. Under hösten 2019 kommer vi att lansera Ethos (13-18 år) och även Kristendom i Fokus (för kristendomsundervisning i skolan).